24 Ocak 2016 Pazar

SCHOLL AYAK BAKIM KİTİ ÜRÜN DENEYİMİ

Sevgili dostlar, bildiğiniz gibi fikrimühim üyesiyim ve  bu defa da denememiz için bir muhteşem bir ürün göndermiş. Ürünü kullanmak malesef bana nasip olmadı (hijyenik etkenlerden dolayı). Ama annem kullandı ve sonuç harika. Başlık kısmı ayrıca satılıyor onlardan alıp ürünü en kısa zamanda ben de deneyeceğim. Ama annemi her 15-20 günde bir kuaföre gitme zahmetinden kesinlikle kurtardı bu ürün.



Doğrusunu söylemek gerekirse benim ayağımda verdiği sonuç zaten bu ürünü açıklamak için yetmezdi. Çünkü benim topuklarımda çok büyük problemler yok. Ama annemin ayaklarında kilosunun sebep olduğu nasırlar ve çatlaklar vardı. Sonuç mükemmel. Resimlerde ne kadar belli bilmiyorum ama belki bir video ile size bir yayın daha yapabilirim.

Annemin Scholl'ü kullanmadan önce ayakları


Bu da ürünü kullanıp kremini sürdükten sonraki hali



Farkı net olarak gösteremedim burada ama harika bir ürün. 


Tabi bu ürün sizleri de unutmamış. Ürünü Migroslardan alıp faturalarını scholl@fikrimuhim.com adresine benim ismimle gönderirseniz sizlere çekiliş yapıp 20 TL'lik hediye çeki ile ödüllendirilebilirsiniz.




16 Ocak 2016 Cumartesi

MERSİNLİ BLOGGER ARANIYOR


blogger ile ilgili görsel sonucu

Arkadaşlar bir şey merak ediyorum. Hiç denk gelmedim. Acaba Mersin'de yaşayan blogger var mı? Varsa biz de bir Event yapsak, tanışsak. Nasıl olur? Hadi buluşalım.